Ansiktsbehandlingar

Mer information:

Om du önskar en skräddarsydd ansiktsbehandling kommer jag att rekommendera den behandling som passar dig bäst utifrån dina önskningar om ett visst resultat! 

På salongen använder jag hudvårds produkter från BABOR och iS Clinical som är exklusiva hudvårdsserier som skapar exeptionella, resultatorienterade, anti-ageing effekter. Vid LPG behandlingar används specifika produkter som ska stärka behandlingen ytterligare. När behandlingarna kombineras med de exklusiva hudvårdsprodukterna och dess  höga koncentration av effektiva ingredienser  motverkas åldrandet av cellerna genom att stimulera cellaktiviteten.

Behandlingsmeny:                                                                                                                               

iS Clinical – Fire & Ice  ” Anti-Aging” 

 Den här behandlingen har skapat ett stort intresse över hela världen och är så pass bra att den kallas ”Hollywoods partytrick”
 
En intensiv, lyxig och klinisk behandling som ger snabba och säkra resultat. Behandlingen reducerar fina linjer och rynkor är mjukgörande och främjar förnyelse av celler.
Den första behandlingsdelen heter ”Intensive Resurfacing Masque” och är baserad på en klinisk formel som innehåller bl. annat glykolsyra (18%) , retinol (A-vitamin), antioxidanter inklusive extrakt från grönt te som tar bort döda hudceller så att  huden aktivt börjar skapa nya celler vilket ger en utjämnande effekt.
 
Den andra behandlingsdelen kallas ”Rejuvenating Masque” och är baserad på hyaluronsyra, Aloe Vera och rosmarinextrakt mm. Kombinationerna av dessa ämnen ger dig en ren hud som är mjuk och återfuktad. Ansiktsbehandlingen avslutas med en unik kombination av serum och krämer som alla utvecklats av iS CLINICAL i Anti-Aging syfte.
Även om en behandling ger märkbara resultat så rekommenderar jag en behandlingskur för mer långsiktiga resultat. En kur per år är en bra investering för dig som vill ha ett långsiktigt anti-aging resultat. I samband med att kunden behandlas med en ansiktmask så erbjuds en skalp eller handmassage.
Specialpris 3 500:- vid en kur på 4 behandlingar.
Tid: 45 min Pris: 950:- 
 
 
iS Clinical Fire & Ice ,Rosaceabehandling,
 
Denna effektiva ansiktsbehandling minskar/tar bort rosacea. Produkterna är särskilt framtagna för att minska inflammatoriska processer i huden, reglera pH-balansen, återfukta och ge en lugnande/svalkande effekt på huden. Bland annat används C-, E- och A-vitamin som alla är mycket verksamma tillsammans.I behandlingen ingår först en rengöring. Därefter läggs två olika ansiktsmasker som är specifikt verksamma för att lugna ner rosacean. Behandlingen avslutas med specifika serum som håller aktiviteten av rosacea nere.OBS! Även om en behandling ger märkbara resultat så rekommenderar vi en behandlingskur på minst fyra gånger.
Tid: 45 min Pris: 950:
 
iS Clinical White Lightening
 
Här använder jag mig bland annat av en produkt från iS CLINICAL som heter White Lightening complex, som hämmar enzymer som producerar mealnin (pigment).
Första steget är en rengöring och exfoliering och därefter läggs två olika ansiktsmasker specifikt verksamma för att minska hyperpigmentering.
 
Denna behandling är blekande, fuktgivande och ger ett antioxidantskydd.
I samband med att du behandlas med en ansiktmask så erbjuds en skalp eller handmassage.
Tid: 45 min Pris: 950:- 

 

is Clinical Fire & Ice Anti Akne Advance 

Produkterna från iS CLINICAL kommer att minska inflammatorisk processer i huden, reglera pH värdet och ge ett antioxidantskydd. Bland annat används C- E  och A-vitamin som alla är mycket verksamma tillsammans. iS CLINICALS produkter och behandlingar mot Akne har även gett resultat på grov akne (cystisk akne grad 4).Första steget är en rengöring och därefter läggs två olika ansiktsmasker specifikt verksamma för att främja en acnefri hud.I samband med att du behandlas med en ansiktmask så erbjuds en skalp eller handmassage.
Tid: 45 min Pris: 950:-  🍁
 
 
Babor,Klassisk ansiktsbehandling
En klassisk, avslappnande ansiktsbehandling som anpassas efter just dina behov. Inkl. rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, serum, massage, mask och avslutande produkt, skalpmassage eller handmassage.
Tid: 50 min Pris: 995:- 

 

Babor,Djuprengörande ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingen inleds med en rengöring av huden och peeling.  Huden mjukas upp med ånga inför portömning och  behandlingen avslutas sedan med en djuprengörande ansiktsmask. Produkterna anpassas efter din hudtyp. Skalp- eller handmassage erbjuds under den tid som du behandlas med en ansiktsmask.
Tid: 45 min Pris: 695:- 

 

Babor,Klassisk ansiktsbeh. för Män 

En klassisk ansiktsbehandling anpassad efter mannens behov med specifika ämnen som föryngrar mannens hud.
Tid: 50 min Pris: 995:- 
 
 
Medicinsk AHA De Lux Peeling, DR Babor (Man/Kvinna) för Anti-Aging (60 min) 995:-
Behandlingen passar alla hudtyper, speciellt oren hud, acne, förstorade porer, pigmentfläckar, linjer och rynkor, grå och trist hud utan lyster. Av tvätt, Enzyme peeling, AHA peeling, calming serum och Calming cream/Collagen booster cream. Skalpmassage och akupressur ingår.
DR Babor AHA kur beh. (60 min) för 4 995:-
Rekommenderas som en kur på 6 behandlingar, under en period av 4-8 veckor (Passande dag kräm får du med i dig hem. (Värde 710:-)
Tid: 60min Pris: 995:- 
 
 
Babor Quick-Fix 
 
Djupt återfuktande behandling som bevarar och återställer fuktbalansen i huden. Torrhetslinjer suddas ut och huden återfår sin vitalitet och energi. För alla hudtyper.
Tid: 20 min Pris: 450:- 
Tillägg till alla ansiktsbehandlingarBabor ampuller”Buster ” för alla hud typer 70:-