Kostrådgivning

Mer information:

Kosten är en viktig faktor för att uppnå en bra hälsa. En del behöver gå ned i vikt, några gå upp i vikt. En del har värk, intolerans eller känner sig allmänt trötta. Vi alla är olika och för att vi skall orka med alla uppgifter i vardagen, är det viktigt att vi får i oss en balanserad kost med alla näringsämnen som vår kropp behöver.

Vill du förbättra dina kostvanor? Jag erbjuder dig en individuell kostrådgivning där vi går efter dina behov och önskningar. För mig är det viktigt att vi arbetar för en hållbar och hälsosam livsstil.

Kost konsultation; 50 min 695:-

Inför mötet mailar du mig en kostregistrering där du antecknat ner tre dagar mat och vätskeintag. Därefter går vi igenom registreringen tillsammans, tittar på vad som var bra och vad du kan utveckla. Jag lär känna dig och ger praktiska råd som du även får skickat på mail.

Kost program 3495:-

I paketet ingår fem möten på en sju veckors intervall. Vi gör en kostregistrering, näringsanalys, går igenom risksituationer, samtalar och arbetar efter kortsiktiga samt långsiktiga mål.

Näringsanalys: 895:-

Du skall göra en kostregistrering av sju dagars mat och vätskeintag. Detta skickas till mig för en näringsanalys. Vi träffas och diskuterar resultatet.